Sāc ar kādas receptes atrašanu iedvesmai – noderēs gan grauzdēto mušļu receptes, jo tās viegli pārvērst uzkodās, gan gatavo batoniņu receptes iedvesmai. Bet kā pagatavot našķus enerģijai, ja vēlme izmantot vien to, kas ir mājās?
Izvēlies bāzi. Batoniņiem ir vajadzīgs pamats – tās var būt auzu pārslas, viegli sasmalcināti rieksti, brokastu pārslas, rīsu kraukšķi. Visas sausās sastāvdaļas nepieciešams nedaudz apgrauzdēt krāsnī (to gan nevajag darīt ar brokastu pārslām). Izklāj auzu pārslas un riekstus uz cepešplāts. Liec krāsnī un apgrauzdē aptuveni 6–8 minūtes. Pēc tam izņem no krāsns un savu musli batoniņu bāzi atdzesē. Slinkākie un izmanīgākie šo soli var izlaist un vienkārši sagatavot gatavo musli maisījumu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit