Tā kā laimi nereti ir ar cietāku miziņu nekā citroni, pēc taustes vien grūti saprast, kurš no veikalā esošajiem augļiem būs sulīgāks. Laimus, tāpat kā citronus, pirms sulas spiešanas var pavirpināt pret galdu vai citu cietāku virsmu, tādējādi nedaudz sašķeļot augļa mīkstumu. Taču viens no visefektīvākajiem trikiem ir laimu pirms sulas spiešanas sagriezt gluži kā ābolu.
Viss, kas jādara – jāsagriež tīrs laims tā, it kā tam vidū būtu serdīte, norāda "Lifehacker". Vispirms nogriez laima maliņu nedaudz nostāk no centra. Kad viena laima puse nogriezta, atkārto iepriekš izdarīto griezienu tāpat. Šajā reizē jau veiksmīgi redzēsi, kā veidojas laima serdīte. Kad nogrieztas četras laima daiviņas un atlikusi vien taisnstūraina serdīte, laiks spiest sulu.