Ir vairāki varianti, kā gatavot zeltainos spāņu kartupelīšus – mēs piedāvāsim divus populārākos, lai tu tos varētu izmēģināt un izvēlēties sev tīkamāko. Lai pagatavotu "patatas bravas", tev būs nepieciešamas tikai pāris pavisam vienkāršas sastāvdaļas: kartupeļi, eļļa, sāls un paprikas pulveris. Un, protams, mērces, bet par to pagatavošanu parunāsim vēlāk.
Iesākumā jāizvēlas vārīšanai paredzēti kartupeļi (šķirne, kurā ir iespējami mazāk cietes). Kartupeļus nomizo, sagriez neregulāros, palielos, aptuveni 3x3 cm gabaliņos, noskalo aukstā ūdenī un rūpīgi nosusini ar papīra dvieli. Tas nepieciešams, lai kartupeļos nebūtu pārlieku daudz cietes, iesaka "BBC Good food".
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit