Pirms ķerties klāt maltās gaļas mīcīšanai, palūkojies uz pašu grilu. Pie restītēm piedegušie gaļas gabaliņi liks burgeru gaļai pielipt, tos būs grūti apgriezt. Vai vēl ļaunāk – pie netīrajām restēm burgers piestiķēsies tik stipri, ka, mēģinot to apgriezt, tas vienkārši izjuks. Tāpēc pirms gatavošanas kārtīgi notīri grilu vai vismaz noskrāpē ar birstīti tā restes.
Neaizmirsti par treknumiņu gaļā. Neatkarīgi no tā, vai gatavo liellopa vai cūkgaļas burgerus, izcili tie būs tad, ja gaļa būs pietiekami sulīga. Un to nodrošina nevis samaltie liesie gaļas gabali, bet arī kāds treknais taukumiņš. Tāpēc parūpējies, lai maltā gaļa būtu nedaudz treknāka.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit