grilētas desiņas rozmarīna iesmi ēdiens
Foto: Shutterstock
Reizēs, kad pie dabas krūts gribas nobaudīt ko vieglāku par grilētu karbonādi vai šašliku, īsti vietā būs ātri pagatavojamās cāļa filejas cepamdesiņas, kuras, pateicoties to maigajai garšai, īpaši iecienījuši bērni. Bet, vai zināji, ka cepamdesiņas iespējams padarīt vēl gardākas, iepriekš tās iemarinējot? Kā to izdarīt, video iemācīs Jolanta no "Grila skolas".

Ēdiena pagatavošanai tev būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:

  • divi iepakojumi cāļa filejas cepamdesiņu,
  • 2–3 sīpoli,
  • svaigi malti melnie pipari,
  • balzamiko krēms,
  • koka iesmiņi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!