Ēdiena pagatavošanai tev būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:
- divi iepakojumi cāļa filejas cepamdesiņu,
- 2–3 sīpoli,
- svaigi malti melnie pipari,
- balzamiko krēms,
- koka iesmiņi.
Katru desiņu sagriež trīs gabalos, liek bļodā. Sīpolus nomizo, sagriež ripās, pievieno desiņām. Bļodas saturu pārkaisa ar pipariem, pārlej ar balzamiko krēmu un rūpīgi samaisa.
Ļauj marinādei ievilkties aptuveni stundu. Pa to laiku koka iesmiņus izmērcē ūdenī.
Desiņas dur uz izmērcētajiem iesmiem un grilē pāris minūtes no katras puses, līdz tās kļuvušas skaisti zeltainas.
"Tasty.lv" ieteikums: lai desiņas būtu īpaši aromātiskas, koka iesmiņu vietā vari izmantot no lapiņām atbrīvotus rozmarīna "iesmus".
Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem vai lapu salātiem. Lai labi garšo!
Noskaties video, lai pārliecinātos, ka rezultāts ir tiešām kārdinošs.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit