Revidējam sēņu krājumus: kā izmantot kaltēto, marinēto un saldēto rudens lomu
Foto: Shutterstock
Tūdaļ, tūdaļ varēsim jau plūkt pašu izaudzētos labumus dārzā un siltumnīcā, taču, kamēr vēl jāsavalda nepacietība un jāiztiek ar importētajiem dārzeņiem, augļiem, ogām, pievērs uzmanību konservējumu krājumiem. Varbūt saldētavā izmisīgi savu kārtu gaida saldētās gailenes? Bet konservu plauktā marinētās sēnes vēl nav atradušas pielietojumu? Pēdējais laiks celt galdā šos rudens laikā salasītos labumus!

Kaltētas sēnes

Revidējam sēņu krājumus: kā izmantot kaltēto, marinēto un saldēto rudens lomu
Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!