Tūdaļ, tūdaļ varēsim jau plūkt pašu izaudzētos labumus dārzā un siltumnīcā, taču, kamēr vēl jāsavalda nepacietība un jāiztiek ar importētajiem dārzeņiem, augļiem, ogām, pievērs uzmanību konservējumu krājumiem. Varbūt saldētavā izmisīgi savu kārtu gaida saldētās gailenes? Bet konservu plauktā marinētās sēnes vēl nav atradušas pielietojumu? Pēdējais laiks celt galdā šos rudens laikā salasītos labumus!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit