pāris garlaicība garlaikojas
Foto: Shutterstock
Došanās uz restorānu bieži vien ir ļoti patīkams un garšīgs piedzīvojums, taču dažiem tas var kļūt arī par nopietnu etiķetes normu pārzināšanas pārbaudi. Lielākā daļa uzvedības normu restorānā īpaši neatšķiras no ierastās etiķetes, kas jāievēro pie galda. Taču ir daži uzvedības principi, kuri nav tik pašsaprotami, bet, ievērojot tos, gan tavs, gan restorāna personāla vakars būs patiešām izdevies.

Ieteikumus sniedz "Radisson Blu Elizabete Hotel" viesnīcas un restorāna Cut vadītājs Gerhards Erasmus.

Izvēlies restorāna veidam atbilstošu apģērbu

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!