Nē, tas nebūt nav paredzēts kā skrubis ķermeņa attīrīšanai (kaut gan var arī to izmantot tā). Cukurs salikumā ar ceriņu ziediem ne vien smaržos pēc pavasara, bet arī garšos pēc tā, tāpēc pagatavoto veikumu varēs likt lietā dažādu konditorejas izstrādājumu gatavošanā vai vienkārši pievienot zāļu tējai, tādējādi iegūstot vēl neparastākas garšu nianses.
Ceriņu cukura pagatavošana nebūt nav lielā māksla. Kā skaidro ''Honest Cooking'', atliek vien saplūkt svaigus, nebojātus ceriņu ziedus, sarūpēt cieši aizveramu trauku un cukuru. Atkarībā no tā, cik daudz pievienosi ceriņu ziedus cukuram, arī veidosies izteiktā garša un smarža. Saber burciņā ziedus, pārber tos ar cukuru, aizver trauku un rūpīgi sakrati. Dažu dienu laikā ziedi izdalīs smaržu un to veiksmīgi uzņems cukurs, un tad to vajadzētu izsijāt no ziediem, lai tie nesāk bojāties. Ļauj ziediem būt sajauktiem ar cukuru un glabāties kopā vismaz nedēļu, un tad tos izsijā vai ar karoti izlasi. Cukurs arī pēc ziedu izņemšanas saglabās smaržu un garšu.