grilēti dārzeņi iesmi grilēšana
Foto: Shutterstock
Siltajā sezonā kastroļi, pannas un tvaicējamie katli būtu jānomaina pilnībā tikai pret grilu, galu galā, tas nav paredzēts vien šašlika gatavošanai, bet nebeidzamai virknei arī citu sāļu un saldu maltīšu. Trūkst ideju, ko vēl varētu grilēt bez sulīgi iemarinētās gaļas?

Gatavošanai ārā, uz grila ir pat vairāki plusi – maltītes svaigā gaisā allaž garšo īpaši labi, turklāt šādi var apvienot pabūšanu ārā, pēc iekštelpās pavadītās darbdienas, ar maltītes gatavošanu un baudīšanu. Tādēļ nodrošinies tuvākajam laikam ar labi daudz oglēm, lai neaptrūktos iespējas kurināt grilu, bet ''Tasty'' tavā vietā parūpējies par priekšlikumiem, ko tad gatavot, turklāt – gan sāļu, gan saldu.

Labākā grilētā šašlika recepte gan jau ir katra pūrā, taču bez gaļas noteikti kādu reizi pamēģini izmantot iespēju uz karstām oglēm apcept kādu zivi – pauniņās vai folijā ietītas, uz iesmiņiem uzdurtus fileju gabaliņus, jebkurā variācijā garšos labi. Turklāt zivs pagatavošana ir krietni ātrāka, taču profesionālus šefpavāra ieteikumus zivju grilēšanā apgūsti šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!