Gatavošanai ārā, uz grila ir pat vairāki plusi – maltītes svaigā gaisā allaž garšo īpaši labi, turklāt šādi var apvienot pabūšanu ārā, pēc iekštelpās pavadītās darbdienas, ar maltītes gatavošanu un baudīšanu. Tādēļ nodrošinies tuvākajam laikam ar labi daudz oglēm, lai neaptrūktos iespējas kurināt grilu, bet ''Tasty'' tavā vietā parūpējies par priekšlikumiem, ko tad gatavot, turklāt – gan sāļu, gan saldu.
Labākā grilētā šašlika recepte gan jau ir katra pūrā, taču bez gaļas noteikti kādu reizi pamēģini izmantot iespēju uz karstām oglēm apcept kādu zivi – pauniņās vai folijā ietītas, uz iesmiņiem uzdurtus fileju gabaliņus, jebkurā variācijā garšos labi. Turklāt zivs pagatavošana ir krietni ātrāka, taču profesionālus šefpavāra ieteikumus zivju grilēšanā apgūsti šeit.