grilēti dārzeņi ēdiens grilēšana
Foto: Shutterstock
Tici vai ne, bet etiķotais šašliks nav ne ātrākais, ne lētākais, ne arī vienkāršākais vai garšīgākais ēdiens, ko var pagatavot uz grila. Ir vērts izlauzties no iesīkstējušo tradīciju jūga un izmēģināt jaunus garšu salikumus: uzbeku gaumē marinētas jēra akniņas, ar kūstošu mocarellas sieru pildītas paprikas laiviņas, garneles saldskābajā mērcītē un "mundierī" ceptus kartupeļus, kas garšos uz mata kā tie, kas bērnībā tika cepti ugunskurā. Visus šos gardos ēdienus var ātri un vienkārši pagatavot uz grila, iemantojot mūžīgo slavu un atzinību draugu acīs.

Kā skaidro "Mixnews", liekot lietā izdomu, uz grila var pagatavot ne tikai šašliku vai vistu spārniņus, bet arī daudzus citus mazāk ierastus, bet ne tādēļ mazāk gardus produktus.

"Fiksās" tīģergarneles

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!