Tiek uzskatīts, ka viena no salātu panākumu un izcilās garšas atslēgām slēpjas tajā, ka Cēzara salātos romiešu salātlapas, kas ir tradicionāla šo salātu sastāvdaļa, netiek smalcinātas, bet gan atstātas veselas. Citas versijas par Cēzara salātu izcelsmi un klasisko recepti atradīsi te.
Lai vistas filejas gabali izceptos vienmērīgi, tos noteikti nepieciešams saplacināt. Izmanto gaļas āmuriņu, mīklas rulli vai citu cietu priekšmetu. Izdauzi vai nopresē vistas filejas tā, lai tās viscaur būtu vienmērīgā biezumā. Šādā veidā izvairīsies no tā, ka kāds vistas stūrītis var piedegt, vidus var būt jēls, vai otrādi – malas pārāk sausas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit