Ne vienai vien saimniecei pūrā ir sava īpašā medus kūkas recepte, kas mantota no mammas vai pat vecmāmiņas, jo visiem taču ir zināms, ka pašceptas kūkas garšo daudz labāk par veikalā nopērkamajām, turklāt nav mazsvarīgs arī tas fakts, ka mājas darinājumiem netiek pievienoti garšas pastiprinātāji, mākslīgās krāsvielas, konservanti un citas nevēlamas piedevas. Ja medus torti gatavosi no kvalitatīvām sastāvdaļām, tā arī bez dažādiem garšas uzlabotājiem garšos vienkārši pasakaini.
Lai pagatavotu medus kūkas mīklu, tev būs nepieciešams nedaudz medus, olas, cukurs, sviests (to nebūtu ieteicams aizstāt ar margarīnu), milti un cepamais pulveris, skaidro portāls "Edimdoma".
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit