virtuves piederumi
Foto: Shutterstock
Kurš gan nav saskāries ar situāciju, kad jāmazgā rūpīgi saķepušo ķieplokspiedi, domājot vien par to, ka tās mazgāšana ir lielāka ķēpa par pašu rīka pielietojumu, taču labākas metodes daiviņu sasmalcināšanā nav izgudrotas. Tāpat galvassāpes var sagādāt sietiņu, rīves un citur rīku mazgāšana, tāpēc ''Tasty'' nāk talkā ar ierosinājumiem, kā pēc iespējas mazāk veltīt laika šīm nodarbēm.

Ķiploku spiede

Šis varētu būt palīgrīks, kas atrodams katra virtuvē, tomēr pēc tā lietošanas ķēpīgāka šķiet rīka tīrīšana, jo ķiploks pēc spiešanas pamanījies iesprūst katrā mazajā sprauslā, turklāt tik ļoti, ka ar ūdeni nemaz tik viegli neizskalot. Var rīku likt trauku mašīnā un cerēt, ka darbiņu paveiks labāk ierīce, taču vēl labāk un noteikti ātrāk ar to tiksi galā, ja talkā ņemsi kādu nelielu birstīti. Visērtāk ķiploku spiedi būs iztīrīt ar zobubirsti, kurai ir izteikti smalki sari, tādējādi izslaukot cītīgi iesprūdušo ķiploku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!