angļu brokastis ēdiens
Foto: Shutterstock
Pavārmāksla ir smalka lieta – lai pagatavotu ne tikai garšīgu, bet arī veselīgu ēdienu, līdztekus radošiem eksperimentiem, jāņem vērā arī dažādas likumsakarības. Izrādās, ka ne visi produkti ir vienlīdz saderīgi, tāpēc šoreiz noskaidrosim, kurus produktu pārus nekādā gadījumā nevajadzētu "saprecināt", lai baudītu vienā ēdienreizē.

Kāpēc tas ir tik svarīgi? Atbilde uz šo jautājumu ir vienkārša. Lieta tāda, ka ir produkti, kuri harmoniski papildina viens otru, un ir arī produkti, kurus nekādā gadījumā nevajadzētu lietot kopā, jo tie nevis veicina vērtīgo barības vielu un vitamīnu uzsūkšanos organismā, bet tieši pretēji – traucē šim procesam.

"Kitchenmag" atklāj produktus, kuri nekad nekļūs par "ideālu pāri", tāpēc ieteicamāk būtu tos nelietot vienlaikus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!