Portālos "Jedimdoma" un "Coocook.me" smēlāmies idejas, kā mājas apstākļos pagatavot nevainojami gardu lečo, kas iepriecinās gan pašu gatavotāju, gan arī ciemiņus ar sulīgu garšu un apetīti rosinošu aromātu.
Teju visi zina, ka lečo dzimtene ir Ungārija, bet mūsdienās šī uzkoda ir iemantojusi popularitāti gandrīz visā Eiropā. Tradicionāli lečo gatavo no dārzeņiem, bet neeksistē viena konkrēta īstā un pareizā recepte. Šajā ziņā lečo ir līdzība franču virtuves klasiku – ratatuju, kas arī tiek gatavots dažādos veidos un no dažādiem dārzeņiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit