Iebiezinātais piens metāliskā bundžiņā, vai, vēl labāk, – vārīts iebiezinātais piens, ir daudzu iecienīts kārums, ko bērnībā mēdzām karotēm leksēt pa taisno no bundžiņas. Izrādās, ka ir arī dažādi citi veidi, kā varam izmantot šo garšīgo produktu dzīves saldināšanai. Piemēram, pagatavojot dažādus apetītlīgus saldos krēmus, ko ziest starp tortes kārtām, pildīt smilšu mīklas groziņos, devīgā kārtā uzklāt ruletes biskvītam, izmantot kēksiņu dekorēšanai vai eklēru pildījumam.
Iepazīsties ar kulinārijas portāla "Notefood" kārdinošajiem ieteikumiem, kā izmantot iebiezināto pienu dažādu saldo krēmu pagatavošanai.
Klasisks sviesta krēms ar iebiezināto pienu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit