Mēs esam pieraduši uzticēties lielveikalu produkcijai, pieņemot, ka tā tiek stingri kontrolēta, turklāt nekvalitatīvu preci, uzrādot čeku, parasti var bez problēmām samainīt vai vismaz atgūt naudu par nekam nederīgo pirkumu. Bet kā nodrošināties pret viltojumiem un pārliecināties par kvalitāti, pērkot piena produktus tirgū vai no (it kā) pašmāju zemnieka, kas daudzdzīvokļu mājas pagalmā no kravas busiņa tirgo lauku sviestu, krējumu un citus labumus par īpaši kārdinošām cenām? Kur rast pārliecību, ka, piemēram, lēto sviestu, tiešām gatavo no īsta krējuma un piena?
Skaudrā patiesība ir tāda, ka mūsu uzticēšanos negodprātīgi ražotāji mēdz izmantot savtīgos nolūkos un, lai slēptu izstrādājumu slikto kvalitāti, uzlabotu ārējo izskatu un pagarinātu uzglabāšanas termiņu, produktiem tiek pievienotas dažādas piedevas, kuras, kaut, iespējams, nav kaitīgas, tomēr veselībai noteikti nenāk par labu. Kā tad rīkoties, lai no bagātīgā piena produktu klāsta atsijātu ne tikai visgaršīgāko, bet arī kvalitatīvāko preci, iesaka "Kitchenmag" speciālisti.