Veidi, kā izcept kabaci, ir ļoti dažādi, taču jebkurā variantā jādomā par to, kā panākt, lai tas nesulo, satur ap sevi panējumu un tanī pat laikā vidū ir gana izcepies. Viens no veidiem, kā es pati esmu iecienījusi izcep kabaci – nogriezt galus, pārgriezt uz pusēm, izgrebt lielākās sēklas un tad katru pusīti vēlreiz gareniski pārgriezt. Iegūtās strēmeles sagriez divās vai trīs daļās, atkarībā no kabača lieluma. Iegūsi palielus gabalus, bet nedaudz apgriežot ieliektās malas, tad apviļājot miltos, olā vairākkārt, tie izcepsies pat ļoti kārdinoši. Šādā veidā kabača gabali ir pietiekami biezi, lai cepšanas laikā nesaplaktu un katrs gabals nesadalītos vairākos mazākos.
Kabaču sagatavošana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit