olu kultenis panna
Foto: Shutterstock
Krēmīgs un teju vai mutē kūstošs olu kultenis ir neticami vienkārši pagatavojams un gards ēdiens – īsts glābējs reizēs, kad zibenīgi jāsarūpē sātīga maltīte. Kaut šķiet, ka nav nekā vienkāršāka par olu kulteņa gatavošanu un tas izdosies pat iesācējam, tomēr, lai to pagatavotu patiesi zīdainu un gaisīgu, ir jāzina šādi tādi knifi. Pretējā gadījumā iegūsi gumijotu vai pārlieku ūdeņainu olu masu, kas nebūt nerosinās apetīti.

Portāla "Purewow" speciālisti ir atklājuši knifu, kuru pielietojot, kultenis vienmēr izdosies nevainojami čagans.

Kas jādara: Ierastā piena vietā nākamreiz pievieno sakultajām olām nedaudz gāzēta ūdens – dzirkstošo burbulīšu vērpetes tev palīdzēs pagatavot maigāko un gaisīgāko kulteni, kāds jebkad baudīts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!