Lai pagatavotu garšīgu ēdienu, ir nepieciešami kvalitatīvi produkti – tas nu ir neapstrīdams fakts. Kartupeļu biezputrai ieteicams izvēlēties tieši miltaino šķirņu kartupeļus.
Lai noteiktu, vai kartupelis ir miltains, nepieciešams pārgriezt svaigu kartupeli uz pusēm. Tad abas kartupeļa pusītes jāberzē vienu pret otru un jāvēro, kas notiek – ja tās salīp kopā un, berzējot gar malām, veidojas putas, kartupelis ir miltains. Bet, ja kartupeļa pusītes paberzējot un paspiežot, no tām izdalās vien ūdens – kartupeļis ir pārlieku ūdeņains, lai no tā gatavotu biezputru.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit