shutterstock_314153321
Foto: Red Bull
Kāpostu tīteņu tapšanas procesā piņķerīgākā un laikietilpīgākā procedūra ir kāpostlapu sagatavošana, lai tās būtu elastīgas un parocīgas pildīšanai. Daudziem joprojām nav īstas skaidrības arī par to, ko iesākt ar kāpostu atgriezumiem un kāds ir ērtākais tīteņu savīstīšanas paņēmiens. Tādēļ šodien sniegsim atbildes uz šiem jauno kāpostu sezonā aktuālajiem jautājumiem.

Restorāna "Lido" šefpavāre Ilga Joma kāpostu tīteņu pildīšanai iesaka izvēlēties ziemas šķirnes – gludos kāpostus. Bet laba alternatīva tīteņiem ir arī Savojas kāposti un Ķīnas kāposti, kuru lapas ir daudz mīkstākas.

Kā sagatavot kāpostu lapas pildīšanai

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!