Foto: Privātais arhīvs
Vienā pannā gatavots ēdiens ir ārkārtīgi vienkāršs un atjautīgs risinājums, kā darbdienu steigā ātri un pabarot izsalkušo ģimeni. Lai ietaupītu tavu dārgo laiku, skaidrosim, kā pagatavot gardu maltīti, izmantojot tikai lielu pannu un nedaudz izdomas. Nekādu lieku rūpju un netīru trauku! Ideju iesaka Sintija Brese.

Lai pagatavotu vienas pannas vakariņas, tev būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:

  • ķirštomāti;
  • saulē kaltēti tomāti;
  • spināti;
  • baziliks;
  • marinēti šampinjoni;
  • kūpināts šķiņķis;
  • sāls un pipari pēc garšas;
  • spageti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!