Foto: (c) Našķoties

"Latvijas veikalos jau kādu laiciņu iegādājami nori jeb tā saukto suši lapu čipsi, kas man ļoti garšo. Nu, tā, ka ļoti! Šodien manī pamodās praktiskais latvietis, un pēc nelielas ekskursijas interneta dzīlēs un divām izmēģinājuma pannām es atradu savu nori čipsu pagatavošanas variantu. Patiesība ir tur ārā, bet recepte – tepat zemāk," suši fanus kārdina gardā kulinārijas bloga "Našķoties" autore Zane Ozoliņa.

Nori čipsu pagatavošanai būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:

  • Nori lapas;
  • Sāls (izmantoju Himalaju rozā sāli);
  • Olīveļļa;
  • Ūdens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!