Foto: DELFI
Rauga mīklu, tomātu mērci, sieru un citas ierastās sastāvdaļas var izmantot ne vien picas, bet arī ļoti gardu un sulīgu picmaizīšu pagatavošanai. Tās lieliski garšos arī pēc tam, kad būs atdzisušas, turklāt, atšķirībā no picas, būs ērtas līdzņemšanai gan pusdienu kastītē, gan ātrai izsalkuma remdēšanai mašīnā vai piknikā, ar ģimeni dodoties pretī zelta rudenim.

Gatavo picas mīklu, piemēram, sekojot šīs vai šīs receptes norādījumiem. Lai ieekonomētu laiku, var izmantot arī veikalā nopērkamo rauga mīklu.

Gatavo vienkāršu tomātu mērci, sekojot šiem izsmeļošajiem padomiem, bet, protams, to var aizstāt arī ar veikalā nopērkamu tomātu mērci vai, dažādības labad, – ar pesto vai marinaras mērci (recepte – te).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!