Lai arī biskvīta mīkla ir vienkārša un ātri pagatavojama, tomēr tās gatavošanā ir savi noslēpumi. Neizdevies biskvīts saplok, veidojas ļoti plāns, bet pārcepts biskvīts kļūst sauss. Kādi tad ir biskvīta mīklas jaukšanas noslēpumi?
Pirmkārt, biskvīta kvalitāte ir atbilstoša olu svaigumam un kvalitātei – no lauku vistiņu olām un māju sviesta biskvīts noteikti sanāks daudz garšīgāks. Svarīgi faktori nevainojama biskvīta iegūšanai ir arī produktu temperatūra, kulšanas ilgums un tā cepšana.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit