Kaut šķiet, ka pončiku cepšana jau nu gan nav nekāda augstā māksla un ir pa spēkam katram, tā vis nebūs, jo, rīkojoties nemākulīgi, iecerēto zeltaino un gaisīgo bumbiņu vietā vari iegūt vai nu pārogļojušos mīklas ripulīšus ar jēlu viduci vai netīkami blāvus pončikus, kas piesūkušies ar eļļu gluži kā sūklis.
Lai tevi nepiemeklētu šādas likstas un gala rezultāts nebūtu ar skumjām sirdī jāielidina miskastē, labāk iepazīsties ar pāris vienkāršiem, bet ļoti noderīgiem ieteikumiem, ko iesaka interneta vietņu "Kitchenmag" un "Edimdoma" speciālisti.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit