Pēdējo gadu modes lieta ir dažādu ar cieti, cukuru un taukiem bagātu produktu aizstāšana ar veselīgākām alternatīvām. Šajā padomrakstā pirms kāda laika stāstījām, kā pagatavot rīsu aizstājēju no ziedkāposta. Izrādās, viss jaunais tiešām ir labi aizmirsts vecais, portāla "Cālis" virtuves noslēpumu foruma arhīvā uzgājām paaudzēs mantotu latgaliešu paņēmienu, kā "rīsus" pagatavot no kartupeļiem.
Lai pagatavotu Latgales "rīsus", tev būs nepieciešami vien nevārīti tupeņi (rēķinot 2 gabalus uz katru ēdāju).
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit