sardeles
Foto: Shutterstock
Gaļas produkti un visa gaļas pārstrādes industrija laiku pa laikam ir ierauta dažādās strīdīgās diskusijās. Vieni atstāsta dzirdēto, citi esot redzējuši "paši savām acīm", vēl kādi vadās pēc ne vienmēr pārbaudītiem informācijas avotiem. Lai vai kā, gaļa ir viens no vērtīgākajiem uztura piramīdas pamatiem, kas cilvēka organismam nodrošina olbaltumvielas, dzelzi, B vitamīnu, cinku u.c. vajadzīgas vielas. Skaidrojam, kas ir izplatītākie jautājumi par gaļas produktiem, un kas jāņem vērā, lai maldus nenoturētu par īstenību?

Atbildes uz daudzus patērētājus interesējošiem jautājumiem sniedz pašmāju gaļas pārstrādes uzņēmuma "Forevers" vadītājs un īpašnieks Andrejs Ždans.

Kāpēc vietējie gaļas pārstrādes uzņēmumi izmanto ne tikai Latvijā ražotu cūkgaļu

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!