ikri kaviārs karotes
Foto: Shutterstock
Kad lasis un garneles ir kļuvušas teju vai par ikdienas ēdienkartes sastāvdaļu, nākas krietni palauzīt galvu, kurai delikatesei piešķirt svētku galda rotas godu. Kaut ikri mūsdienās vairs nav deficīta prece, tomēr tie joprojām nav zaudējuši ne nieka no savas godības, jo nav nekāds noslēpums, ka mutē paukšķošām ikru bumbiņām rotātās sviestmaizītes allaž pazūd no šķīvja vienas no pirmajām. Tādēļ, gaidot svētkus, ir īstais brīdis noskaidrot, kas tad jāņem vērā, izvēloties ikrus, lai dārgo, bet neapdomīgo pirkumu nenāktos nožēlot.

Uzzini, kādām ikru pazīmēm iesaka pievērst uzmanību Maskavas restorāna "Sumosan" šefpavārs Dmitrijs Kims un restorānu tīkla " Torro Grill и Boston Seafood & Bar" pārvaldnieks Kirils Martiņenko intervijā portālam "The Village".

Melnie ikri

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!