Tā kā šajā sezonā aktuāli uzturā lietot pēc iespējas vairāk C vitamīnu, augļi kļuvuši par neiztrūkstošu ikdienas ēdienkartes sastāvdaļu. Piemēram, pomelo, kuram raksturīga bieza miza, ir ļoti sulīgs, taču tikšana līdz augļa ēdamajai daļai var šķist pārāk piņķerīga, ja vien nezina, kāds ir labākais paņēmiens. Tāpat ir ar granātāboliem – patiesībā sēkliņas var izlobīt, nenotašķot visas virtuves sienas un nesabojājot koka dēlīti. Palūko arī pamācību, kā nomizot pūkainos kivi, labi nogatavojušos mango, un visbeidzot, apgūsti mākslu ananasa sagriešanai!
Lai augļu mizošana un griešana vairs nav iegansts!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit