Mājās gatavota majonēze pilnībā attaisnos tās gatavošanai atvēlēto laiku. Tikai esi uzmanīgs, tā garšo tik labi, ka varētu ēst kaut tikai ar karoti vien. Un nemaz nevajag domāt, ka pašam pagatavot majonēzi ir kāda neiespējamā misija. Tas ir pa spēkam katram. Receptes majonēzei ir daudz un dažādas, arī proporcijas mēdz atšķirties, bet tas tikai tāpēc, ka atšķirsies iegūtās majonēzes daudzums. Ja nevēlies lielu bļodu majonēzes, pietiks ar diviem olu dzeltenumiem, iesaka ''The Gracious Wife''.
Vajadzīgās sastāvdaļas klasiskai majonēzei:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit