Gatavojot bezē cepumiņus pēc tradicionālās receptes (padomus atradīsi te), putojot kaprīzo olu baltumu, nekad nev iespējams paredzēt, kāds īsti būs iznākums. Un, pat jau olbaltuma putas padevušās glītas un čaganas, izdošanās vēl nav garantēta, jo patiesība atklāsies vien pēc cepumiņu stundām ilgas kaltēšanas krāsnī.
Mikroviņķu krāsnī cepti bezē cepumiņi, kaut pēc formas nav tik glīti kā tradicionāli gatavotie, tomēr ir tieši tikpat gardi, tādēļ būs īsteni sliņķudrošs variants, kas iepriecinās nepacietīgus kārumniekus.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit