mērces
Foto: Shutterstock
Piemērota un prasmīgi pagatavota mērce ir patiesi brīnumaina sastāvdaļa, kas sulīgām kotletītēm, zeltainām kartupeļu daiviņām vai kraukšķīgiem salātiem piešķirs vēl kārdinošākas garšu nianses. Izburoties cauri "Tasty" padomu krājumam, izvēlējāmies gardu mērču receptes un knifiņus, kas palīdzēs tev kļūt par īstu ekspertu šajā svarīgajā kulinārijas jomā.

Makaroni ir viena no populārākajām izvēlēm darbdienu vakariņām. Kamēr tie vārās, pagatavo kādu no piecām klasiskajām itāliešu pastas mērcēm, kuru receptes atradīsi te, un jau pēc neilga brīža varēsi baudīt karaliski gardu maltīti. Bet šajā rakstā skaidrojam dažādu mērču saderību ar dažādu formu makaroniem.

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!