Foto: Publicitātes foto
Otrdien, 13. februārī, visā pasaulē tiek svinēta Starptautiskā Pankūku diena, kurā tradicionāli vismaz vienā no ēdienreizēm jāiekļauj pankūkas. Turklāt šonedēļ tiek atzīmēta arī Masļeņica – ziemas aizvadīšanas un pavasara gaidīšanas svētki, kuru neatņemama sastāvdaļa ir tieši pankūku baudīšana. Šis ir īstais brīdis nobaudīt ierastu ēdienu jaunās garšu niansēs, tāpēc kulinārijas bloga "Našķoties" autore Zane Ozoliņa piedāvā izmēģināt desmit gardus pildījumus plānajām pankūkām.

Iesākumā sagatavo plāno pankūku mīklu un pannā uzkarsētā eļļa apcep pankūkas no abām pusēm. Te atradīsi izcilu plāno pankūku mīklas recepti, kas būs ļoti piemērotas pildīšanai, tīšanas laikā neplīsīs, un saturēs pildījumu skaistā tīstoklītī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!