uzkoda dārzeņu salmiņi mērce dips ballīt
Foto: Shutterstock
Bērni ballītes gaida ar lielu prieku un saviļņojumu, taču vecākiem ballīšu plānošana un ēdienkartes sastādīšana var būt liels izaicinājums, it īpaši ziemā,kad sezonālo augļu, ogu un dārzeņu klāsts ir salīdzinoši ierobežots. Lai arī tumšajā sezonā svētku galds būtu bērna acīm kārdinošs un vienlaikus izmaksu ziņā ekonomisks, iedvesmojies no "Rimi" garšas eksperta, šefpavāra Normunda Baranovska ieteikumiem.

"Iesaku bērniem piedāvāt mājās gatavotus dzērienus un limonādes – tā būs ne tikai lētāk, bet arī veselīgāk," atzīst Normunds.

Mājās gatavoti dzērieni

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!