pelmeņi
Foto: Shutterstock
Ziemīgās dienas, kad sals kož vaigos, ir gluži kā radītas, lai sagatavotu pelmeņu krājumus ilgākam laikam. Šādos laikapstākļos gardos darinājumus ātri varēsi sasaldēt, izliekot uz balkona, lieveņa vai terases. Tad atliks vien pelmeņus safasēt maisiņos un sastūķēt saldētavā, lai mielotos ar tiem, kad vien tīk.

Mēs iesakām, iesaistot ģimeni vai draugus, izmantot salu savā labā un saorganizēt jestru pelmeņu lipināšanas darbnīcu, jo, lai process virzītos uz priekšu raitāk, savs darbiņš atradīsies katram.

Pelmeņu gatavošana nav īpaši sarežģīta, drīzāk jau laikietilpīga procedūra, tomēr ir vairāki knifiņi, kas jāņem vērā, lai mīkla nebūtu gumijota, pelmeņi vāroties nevērtos vaļā, bet pildījums būtu maigs, aromātisks un bezgala sulīgs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!