karstā šokolāde, apelsīni, dzēriens, tasīte
Foto: Shutterstock
Glītā tasītē ielieta krēmīgi bieza, maiga un aromātiska karstā šokolāde nespēs atstāt vienaldzīgus pat tos, kas apgalvo, ka ar saldumiem ir uz "jūs". Jau izsenis tiek uzskatīts, ka prasmīgi pagatavots šokolādes dzēriens sasilda ne vien miesu, bet tās valdzinošā garša un debešķīgais aromāts piešķir spēku arī garam, paaugstinot koncentrēšanās spējas un palīdzot aizgaiņāt grūtsirdību. Ļoti iespējams, ka ir laiks mainīt savus iesīkstējušos paradumus un apnicīgo rīta kafiju aizstāt ar krūzīti laimes – karsto šokolādi.

Atkarībā no pagatavošanas veida karstā šokolāde var būt gan malkojama, gan pat ar karoti ēdama. Un, protams, šokolāde ir gluži kā radīta, lai tajā iemērcētu kruasānus, grauzdiņus vai cepumiņus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!