eļļā fritēti vistas gabaliņi
Foto: Shutterstock
Ja tu domā, ka divkārtēja marinēšana ir lieka ķēpa, tad vari tālāk nelasīt un mest taukvāres katlā tikko kā no veikala pārnestus vistu stilbiņus, naivi cerot uz baudāmu rezultātu. Šie padomi domāti tiem, kas vēlas nobaudīt ko tiešām īpašu, ko tādu, kas nav atrodams nevienā ātro uzkodu ēstuves ēdienkartē – "JFC" jeb Džeimija Olivera gaumē gatavotus vistu stilbiņus vai šķiņķīšus ar ideāli kraukšķīgu garoziņu, aiz kuras slēpjas maiga un teju vai mutē kūstoša gaļiņa.

Šī ir ne tikai ģeniāla ballīšu uzkoda, bet arī lielisks veids, kā vecākiem "celt akcijas" bērnu acīs, skolēnu brīvlaikā palutinot savus lolojumus ar jauniešu gaumei atbilstošu maltīti.

Te vari noskatīties video, kur Džeimijs Olivers atklāj "JFC" gatavošanas noslēpumus soli pa solim, un savām acīm pārliecināties par neticami kārdinošo gala iznākumu, lai iedvesmotos ķerties pie darba jau tūlīt pat.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!