Foto: Shutterstock kolāža
Tie, kuriem nav sveša konditorejas māksla, noteikti piekritīs, ka tieši krēma izvēle bieži vien nosaka kūkas veiksmi vai, gluži otrādi – pilnīgu izgāšanos. Pat ja biskvīts izdevies tik nevainojams, ka to nebūtu kauns likt pat uz žurnāla vāka, gadās, ka iecerētais krēms sanāk bezgaršīgs, gatavošanas laikā "saiet kunkuļos", vai, uzziests uz tortes, atsulojas, neatgriezeniski sabojājot visu labo ieceri.

Lai pasargātu topošos konditorus un kulinārijas entuziastus no šādām likstām, parakņājoties "Tasty" padomu krājumos, uzgājām vairākus noderīgus padomrakstus par to, kā tad pareizi gatavojami dažādi saldie krēmi tortēm un kūkām.

Viens no visplašāk izmantojamajiem krēmiem ir klasiskais sviesta krēms – to var ziest gan kārtīgās lauku tortēs, gan uz modernajām "naked" kūkām, gan uzspiest skaistas rozītes uz mazajiem kēksiņiem. Kā pagatavot ideālo sviesta krēmu, atklājām, lūk, šajā rakstā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!