Lai pagatavotu gaļas čipsus, tev, protams, būs nepieciešama gaļa. Šim nolūkam vari izvēlēties gan liellopa, gan cūkas vai, piemēram, brieža gaļu. Jāielāgo tikai tas, ka gaļas gabalam noteikti jābūt liesam, tādēļ viena no labākajām (bet ne vienīgā) izvēlēm ir fileja, skaidro portāls "Men's Health".
Aptuveni puskilogramu smago gaļas gabalu uz stundu liec saldētavā, lai gaļa sastingtu un būtu vieglāk sagriežama. Tad izņem gaļu no saldētavas un ar superasu nazi veikli sagriez cik vien iespējams plānās šķēlītēs.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit