Avokado šobrīd ir savā pilnbriedā – tos iespējams nopirkt izcili kvalitatīvus, mīkstus un garšīgus, tāpēc zaļos bumbuļus ieteicams iekļaut ēdienkartē pēc iespējas biežāk. Tā kā avokado nav tas lētākais produkts, šoreiz atklāsim, kā uz pusēm pārgrieztu augli visefektīvāk pasargāt no bojāšanās, lai tas vēl vairākas dienas nezaudētu svaigumu, labo izskatu un lieliskās garšu īpašības.
Avokado cienītāji, meklējot labāko veidu, kā cīnīties ar avokado straujo "novecošanu", ir izmēģinājuši ne vienu vien paņēmienu, pārpludinot internetu ar daudziem un dažādiem padomiem.
Portāla "Reviewed" speciālisti nolēma lauzt mītus, pārbaudot piecus populārākos avokado "aizsardzības" veidus, lai noskaidrotu, kurš no tiem ir visefektīvākais:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit