Ja tev līdz šim šķita, ka gruzīni, azerbaidžāņi un armēņi pārtiek vien no uz oglēm ceptas gaļas, noskalojot sulīgos kumosus ar tumīgu sarkanvīnu, tad vismaz daļēji tam var piekrist, bet šajā savienībā ir vēl trešais spēlētājs – garšaugi un garšvielas, bez kuriem Kaukāza virtuve nebūtu iedomājama. Lasot tālāk, uzzināsi, ar kādiem produktiem būtu ieteicams papildināt savu garšvielu skapīša saturu, lai nevajadzētu izlīdzēties vien ar sāli, pipariem un kaltētām dillēm.
Koriandrs jeb kinza
AzerbaidžānaArmēnijaKaukāziešu nacionālā virtuveBaziliksGaršvielas un garšaugiHmeļi-suneļiKinzaValriekstiGranātāboli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit