No jēra karbonādes līdz laša steikam – špikeris, cik ilgi grilējami dažādi produkti
Foto: Shutterstock
Sulīgi izcepta gaļa, zivs vai dārzeņi ir katra grilētāja lepnums, un "Santa Maria" Grila skolā apkopoti daudzi knifi, lai rezultāts tiešām sniegtu gandarījumu un brīvā dabā gatavota maltīte izdotos tāda kā cerēts, iesaka jaunais un talantīgais pavārs Haralds Saušs.

Pat tad, ja gatavošana uz grila daudziem ir ikdiena, der atcerēties dažus grilēšanas pamatnosacījumus.

Ogļu pietiekama sakarsēšana aizņem vismaz 20 minūtes. Grilu vajadzētu iekurināt vispirms un laiku līdz ogļu pietiekamai uzkaršanai veltīt grilējamo produktu sagatavošanai, piemēram, pievienojot sagatavotās garšvielas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!