saldējums dželato 2
Foto: Shutterstock
Par itāliešu saldējuma jeb dželato maigi krēmīgo garšu sajūsminās katrs, kam palaimējies kaut reizi pagaršot šo vēso kārumu. Kādi tad ir pasaulslavenā deserta noslēpumi? To atklāsim šodien, stāstot, kā dželato pagatavot mājas apstākļos, atsaucot atmiņā saulainās Itālijas garšas.

Tici vai ne, bet, ļoti iespējams, visas dželato gatavošanai nepieciešamās sastāvdaļas jau ir atrodamas tavā ledusskapī. Viens no svarīgākajiem priekšnosacījumiem, kas jāievēro, lai pagatavotu saldējumu itāliešu labākajās tradīcijās, ir dabīgi produkti.

Piens un saldais krējums

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!