
Cūku pupas kopš bērnības esam raduši baudīt, novārītas iemērcējot sālī, pilnai laimei papildinot šo idillisko kompozīciju ar krūzīti vēsa kefīra vai rūgušpiena. Mēs iesakām tradicionālo produktu skatīt jaunā gaismā, pagatavojot garšvielās ceptas cūku pupas, kas būs varen gards un kraukšķīgs našķis gan mazajiem kārumniekiem, aizstājot čipsus, gan lielajiem – kā smeķīga uzkoda pie kausiņa alus.
Cūku pupas izloba no pākstīm, pārlej ar ūdeni, pievieno šķipsnu sāls un vāra. Kad ūdens sāk burbuļot, vāra 10 minūtes, tad pupas nokāš.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit