Minestrone radusies kā īsts nabaga ļaužu ēdiens, kuru iesākumā zemnieki gatavoja, sagrabinot pa druskai no visa, kas atrodams dārza un pieliekamā krājumos, lai sātīgi pabarotu ģimeni: dažādi dārzeņi, sauja makaronu vai rīsu, bunte zaļumu, gabaliņš siera un garda zupa gatava! Ņemot vērā dažus pamatnosacījumus, ko iesaka "Kitcenmag" speciālisti, restorāna ēdienkartes cienīga minestrone izdosies pat pavārmākslas iesācējiem.
Kādus dārzeņus izvēlēties minestronei
PastaZupas un buljoniBaziliksBurkāniPestoĶiplokiDārzeņu zupasDārzeņu buljonsCietais siersOlīveļļaItālijas virtuvedārzeņiZupas receptes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit