Ja kādā dziļākā virtuves atvilktnē mētājas "Riekstiņu" alumīnija formiņas, ir īstais laiks notraust tām putekļus un celt gaismā šo bagātību, piesmaržinot virtuvi ar kārdinošu smilšu mīklas aromātu, lai jau pēc brīža varētu ziest nule kā izceptajās cepumu "čaumalās" karamelīgi brūno un ķepīgi saldo vārīto iebiezināto pienu. Pieredze rāda, ka šis kārums tirdziņos vēl nekad nav palicis neizpirkts, gluži tāpat kā pildītas vafeles, cukurotie "Žagariņi" un "Sēnītes" vai "Vāverītes" no sulīgas biskvīta mīklas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit