šokolāde lazdu rieksti
Foto: Shutterstock
Tuvojas svētku laiks, kad vairāk ejam ciemos vai uzņemam viesus. Un vairāk arī dāvinām – bieži vien konfektēs un šokolādi, tādēļ daudziem mājās veidojas iespaidīgi saldumu uzkrājumi. Vai zināji, ka, uzglabājot šokolādi ilgāk par derīguma termiņu, kas norādīts uz iepakojuma, produktā var izveidoties cilvēka organismam nevēlami mikrobi?

Ēst vienmēr iesaka tikai istabas temperatūras šokolādi. Lai šokolāde sniegtu patiesu garšas baudījumu ar savu īsteno smaržu un izsmalcinātajām garšas niansēm, tai nepieciešami atbilstoši uzglabāšanas apstākļi. Pietiks atcerēties trīs lietas par šokolādes uzglabāšanu – komentē "Fazer" pārstāve Baiba Gulbe.

Pievērs uzmanību derīguma termiņam

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!