"Tradicionālais Ziemassvētku augļu kēkss top jau labu laiku pirms svētkiem, arī piparkūku cepšana daudzās mājās sākas līdz ar Pirmo adventi, aukstajā laikā neiztikt bez kāda aromātiska karstā dzēriena. Turklāt garšvielu burciņas bieži vien tiek izvēlētas nelielām dāvaniņām, lai Ziemassvētku laikā dalītos īpašajā smaržā un garšā," Ziemassvētku gaidīšanas izjūtās dalās "Santa Maria" mārketinga vadītāja Baltijas valstīs Inga Auziņa.
Uzzini, kādas tad ir poulārākās Ziemassvētku sezonas garšvielas un kādu ēdienu pagatavošanai tās vislabāk izmantot. Savukārt šajā rakstā varēsi smelties padomus, lai māju ieskautu patīkamā aromātā.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit