lasis sparģeļi
Foto: Shutterstock
Lai maltīte būtu ne vien garda, bet arī veselīga un uzturvērtīga, liela nozīme ir produktu izvēlei un prasmei tos pareizi "saprecināt". Pareizi sakomplektēti produkti izceļ viens otra stiprās puses un aktivizē veselīgās īpašības. Šoreiz atklāsim astoņus ideālos produktu pārus, lai tu turpmāk zinātu, ka tie jāliek uz vienas pannas.

Saskanīgu produktu apvienošana uz viena šķīvja ir viens no galvenajiem pavārmākslas stūrakmeņiem, kas sevī apvieno gan mākslas, gan zinātnes elementus. Ideālā variantā iznākumam ir jābūt gan garšīgam, gan veselīgam, tādēļ "Kitchenmag" skaidro, kuri produktu pāri sniegs vairāk labuma, ja tos baudīsi duetā.

Liellopa aknas un paprika

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!